Over ons


De drijvende krachten achter ZIZO HOME zijn Glenn en een team van jonge interieurbezielers bij Keldermans Wonen. Glenn is interieurarchitecte en heeft haar passie gevonden in de meubelsector… maar ze wilde het wel net iets anders…

Alles startte met onderzoek naar de interieurbehoeften van jongeren. We leerden dat het aankopen van meubelen voor jongeren geen alledaagse bezigheid is. Dat het verre van evident is. En vele jongeren vonden meubelen doorgaans saai. Geassocieerd met brave, burgerlijke leventjes… Terwijl jongeren en ‘jongeren van geest’ op zoek zijn naar inspiratie. Ze eisen verrast te worden, ze verlangen advies op maat.

De roots van ZIZO HOME moeten daar gezocht worden.

Meubelen die ‘boeien’ en zich onderscheiden

Resoluut hebben we gekozen voor meubelen en interieurstukken die iets losmaken bij een publiek dat jong van geest is. Omwille van de authenticiteit en het design… Omwille van de huiselijkheid en de kwaliteit… Omwille van de combinaties… Die maken dat ZIZO HOME zich ver weg houdt van de middelmatige eenheidsworst waarmee vele andere interieurzaken je mee om de oren slaan.

Betaalbaar interieur
We kiezen voor design dat prikkelt, dat boeit en persoonlijk is. We kiezen vintage meubelstukken die zich moeiteloos laten combineren met andere stijlen. Met de strakke lijnen van minimalistisch modernisme, bijvoorbeeld. Ons assortiment straalt exclusiviteit uit, en is toch zeer betaalbaar.

Hierin schuilt onze vijftig jaren expertise in het aankopen van meubelen. Wij reizen letterlijk voor u de wereld rond om prijs en kwaliteit in harmonie te brengen.


Vragen? Twijfels? Onze interieurstylisten staan voor je klaar.

Naast meubelen hebben we talloze woonaccessoires en hebbedingetjes in ons gamma. In onze winkel is het heerlijk ideeën sprokkelen. De inrichting gebeurde op een weldoordachte manier, met aandacht voor originaliteit en comfort.

Je loopt er beslist één van onze interieurstylisten tegen het lijf. Heb je vragen of nood aan het advies op maat? Zij helpen jou graag verder. Helemaal vrijblijvend overigens.

Wij maken van jouw interieurzoektocht onze zorg.


Boeiend en creatief wonen met ZIZO HOME

ZIZO HOME

Ruim en uniek aanbod

Bezorging

Aan u de keuze

Sfeervol wonen

Woongenot en leefplezier